wandbekleding

Wandbekleding: Wallwrap

Wandbekleding: Wallwrap voor Diesel

Wandbekleding: Er is extreem veel mogelijk

Geen standaard patronen, met naden en verspringende vlakken. Met de passende oplossingen van Breeed, kunnen we u een maatwerk ontwerp leveren, in full colour naadloos behang. Of wordt het een ‘print-to-plate’ full colour print.

Wij ontwerpen en printen voor u zo groot u wilt. Ons naadloos behang kan tot 5 meter breed geprint worden, in een oneindige lengte. Maar ook diverse plaatmaterialen, zoals dibond, trespa, foamboard, forex, acrylaat, poloprop of karton, kunnen voorzien worden van een unieke print.

Of wat dacht u van een wallwrap; een muurfolie, die geprint kan worden en volledig hecht op ruwe ondergrond. Hierbij blijft de structuur, van de ondergrond, zichtbaar en wordt er als het ware een laagje over de muur gelegd, waarop een mooie print of een strak patroon staat.

Door toevoeging van spotvernis, kunnen we plaatselijk een structuur op de print toevoegen. De vernis geeft dan extra glans en een licht reliëf op de uiting, hierdoor lijken onderdelen van de print, los te komen van de uiting. Of we kunnen onder folie of behang reliëf aanbrengen. Zo geven we uw uiting nog meer attentiewaarde!

Heeft u een idee of zoekt u een oplossing, qua wandbekleding, neem dan gerust contact met ons op.